News Ticker

TieFi verandert je stropdas in een korte afstand Wi-Fi hotspot

Dit is een TOP cadeau voor je vader op vaderdag: de TieFi. Deze vondst is een stropdas met WiFi erin. Het garandeert je dat je kinderen bij je in de buurt blijven.

Het is grappig en uiteraard vreemd, maar de video laat vooral tranentrekkende interviews zien van vaders die gewoon meer tijd met hun aan het scherm gekluisterde, constant online aanwezig zijnde kinderen willen spenderen.

De onderneming achter de TieFi is Grip Limited. Ze hebben een mini wireless router en open source software gecombineerd en op deze manier een hotspot gemaakt om de nek van menig vader zodat zijn kind niet meer van hem afwijkt. De reikwijdte van deze WiFi-hotspot is ongeveer 3 meter.  TieFi werkt door het doorgeven van je WiFi signaal thuis.

Grip Limited neemt hiermee een mooi traditioneel cadeau en past deze aan naar de standaarden van deze tijd. Of ze zijn er eenvoudig achter gekomen hoe je tijd met je kinderen kunt doorbrengen. Uiteraard hebben ze ook de instructies en bijbehorende code toegevoegd op hun website. Benodigheden om zelf een TieFi te maken: CanaKit WiFi, Edimax, Raspberry Pi 2 b+, USB type A extensie M/F, externe batterij houder voor 5v en 1a, en als laatste een 8Gb micro sd kaart.

Fijne vaderdag en besteedt tijd aan je vader!

 

Zoeken

Leave a comment

Your email address will not be published.


*