News Ticker

Hoe knoop je een Stropdas: See Through Knoop

Hoe knoop je een stropdas? Dit keer een optische illusie met de See Through knoop.
Door snel met je handen te werken, leidt je het oog af van de knoop en komt de illusie tot zijn recht.

See Through Knot red-black See Through Knot black-white

 

Menig illusionist zou dit niet uitgelegd willen zien, maar de Stropdassenman vertelt het geheim.

HET DOSSIER:

DEEL JOUW KNOOP MET MIJ

facebook[2] twitter[1] google-plus[1] youtube[1] instagram[1]

 

OVER DEZE KNOOP

Deze knoop is bedacht in 2015 door Senol Tapirdamaz. Omdat het een dunne eind knoop is, ben je altijd van verzekerd dat je das altijd de juiste lengte heeft. Dit verhoogt het draagplezier enorm. Bekijk de video om deze knoop te leren en goed voor de dag te komen. Je hebt er geen extra lange das voor nodig.

MOEILIJKHEIDSGRAAD: GEVORDERD

Dit is een knoop voor gevorderden. De opening in het midden moet goed gevuld worden zodat de illusie in stand blijft. Het beste resultaat heb ik tot nog toe bereikt met een wit overhemd. De kleur das maakt daarna niet heel veel meer uit, maar een donkere kleur zorgt voor een goed contrast en daarbij een goede schaduw inval.

SYMMETRIE: NORMAAL

Door de herhaling van de slagen blijft dit een symmetrische knoop. De driehoek blijft ook de gehele dag in stand. Daardoor is dit een knoop dat ook acceptabel is bij de formelere evenementen.

STOFVERBRUIK: NORMAAL

Deze knoop verbruikt niet overmatig veel stof, waardoor het enorm fijn voor iedere lengte dasdrager. Het is voor een langere persoon misschien altijd wel een uitdaging om de knoop perfect te krijgen.

STIJL: (IN)FORMEEL

Smaken verschillen, zo ook bij deze knoop. Toch krijg je voor deze knoop behoorlijk veel positieve reacties terug, want hij trekt aandacht. Het maakt duidelijk dat je er de tijd voor hebt genomen om over je kleding na te denken. Overigens is ook deze knoop een geweldige ijsbreker tijdens netwerk evenementen.

SOORT DAS:

Paisley, Effen kleuren of een patroon met stipjes werkt perfect met deze knoop. Gestreepte dassen brengen teveel verwarring. Het beste effect heb ik  tot nog toe gekregen met een wit overhemd. De kleur das maakt dan niet uit (alles behalve wit natuurlijk).

Zoeken

Leave a comment

Your email address will not be published.


*